Vis eller skjul DBA-avtalestatus i biblioteket - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Datavisualisering / Personvern - Skolon Support

Vis eller skjul DBA-avtalestatus i biblioteket

Forfatterliste

MERK! Denne artikkelen gjelder for organisasjonsadministratorer.

Som organisasjonsadministrator kan du i Skolons datavisualisering angi om informasjon om statusen angående PUB-avtaler for leverandører skal vises i Skolons bibliotek. Se eksempel nedenfor:

Gjør følgende for å utføre dette:

Åpne Datavisualiseringen. Klikk på knappen øverst til høyre i menyen. Deretter velger du, ved hjelp av knappen som er markert nedenfor, om denne statusen skal vises eller ikke. Som standard er denne statusen skjult.