Vis eller skjul biblioteket for brukere. - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innstillinger for skolen - Skolon Support

Vis eller skjul biblioteket for brukere.

Forfatterliste

BILD

I Min samling kan en velkomstmelding vises, noe som kan være nyttig i oppstartsperioden før alle verktøy er på plass. Som Skolon-administrator kan du slå av eller på denne meldingen.

Åpne Skoleadmin-verktøyet. Klikk på Innstillinger i venstremenyen. Midt på siden finner du Velkommen.

Velg om meldingen skal vises eller skjules. Du kan også velge å bruke organisasjonens innstillinger. Når du har gjort ditt valg, klikker du på Lagre.