Vis eller skjul biblioteket for brukere - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innstillinger for skolen - Skolon Support

Vis eller skjul biblioteket for brukere

Forfatterliste

På oversikten i Skoleadmin kan du under Funksjonsinnstillinger/Startside i midten av siden angi om biblioteket skal vises for skolens lærere og elever.

For å konfigurere om biblioteket skal være tilgjengelig og synlig for brukerne eller ikke, klikker du på symbolet med de tre prikkene. Da vil du få opp to knapper: Status for lærere og Status for elever. Klikk på knappen ved siden av hver tekst for å gjøre det synlig eller slå av.

Hvis knappen er blå, betyr det at funksjonen er aktivert, og hvis den er uten farge, betyr det at den er deaktivert og skjult.