Tildele hovedmanns- og skolelisenser til organisasjon og skoler - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Lisenshåndtering - Skolon Support

Tildele hovedmanns- og skolelisenser til organisasjon og skoler

Forfatterliste

Hovedmannslisenser må tildeles til hver enkelt skole av organisasjonsadministratoren. Dette er for å sikre at leverandører ikke kan hente brukerdata for forhåndsprovisjonering uten samtykke fra den aktuelle organisasjonen/skolen

Tildel hovedmannslisensen som organisasjonsadministrator. Åpne skoleadministrasjonsverktøyet og velg organisasjonsnivået (øverste nivå) via nedtrekksmenyen.

Klikk på Verktøy og deretter Lisenshåndtering. Bytt visning til Verktøy. Finn verktøyet med den hovedmannslisensen som skal tildeles, og klikk på raden for verktøyet. Klikk på knappen Administrer.

Klikk deretter på knappen med tannhjulene

I dialogboksen som åpnes, merk av skolene som skal få tilgang til lisensen, vanligvis alle. Klikk på tildelingsikonet

Obs! Som standard blir verktøyet lagt til i brukerens 'Min samling'

Hvis verktøyet ikke skal vises i brukerens 'Min samling', fjern merket for 'Legg til i brukerens samling ved tildeling'

Klikk på tildelingsikonet.

Når du er ferdig, klikk på 'Lukk'