Start demo som administrator - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Verktøyshåndtering - Skolon Support

Start demo som administrator

Forfatterliste

BILD

Skolon-administratorer kan nå starte en demonstrasjon for alle klasser og grupper på skolen direkte fra biblioteket eller fra skoladmin.

Slik gjør du det fra biblioteket:

1. Logg inn i Skolon

2. Gå til biblioteket

3. Søk opp verktøyet du ønsker å starte en demonstrasjon for og trykk på "Test"

4. Velg hvilke klasser eller grupper på skolen som skal få demonstrasjonen - som administrator ser du alle grupper og klasser for hele skolen.

5. Trykk på "Start demo".
6. Ferdig!

Slik gjør du det fra "Skoladmin":

1. Logg inn på Skolon.

2. Velg "Skoladmin".

3. Naviger til "Oversikt" under "Verktøy".

BILD

1. Velg verktøyet du ønsker å starte en demo for.

2. Hvis verktøyet støtter demo via Skolon, vil du se knappen "Test". Hvis knappen mangler, betyr det at verktøyet enten ikke støtter demo eller at leverandøren ikke deltar i gjeldende initiativer.

BILD

1. Klikk på "Test" og velg hvilke klasser og/eller grupper som skal ha tilgang.

BILD

1. Klikk på "Start demo".

2. Ferdig!