Share to Classroom - del materiale i din samling til Google Classroom - Kunnskapsbase / Integrasjoner / Google Workspace for Education - Skolon Support

Share to Classroom - del materiale i din samling til Google Classroom

Forfatterliste

Med funksjonen Del til Classroom kan du dele materiale i Skolon og din samling direkte til Google Classroom med bare noen få klikk!

Slik gjør du:

1. Høyreklikk på et verktøy i samlingen din for å få opp en liste med valg.
    Velg Del og deretter Del til Classroom.

Du kan også dele dypkoblinger fra et læremiddel til Classroom, slik at lærere/elever kommer direkte til riktig side eller avsnitt i læremiddelet. Da klikker du på innholdsfortegnelsen til læremiddelet, og i boksen som kommer opp, vises alle sidene/lenkene som finnes i læremiddelet. Klikk på dele-ikonet og velg deretter Del til Classroom.

BILD

2. I neste steg velger du hvilken klasse/gruppe som er relevant for delingen, samt hvilken handling du ønsker å utføre. Når du har valgt et alternativ i begge listene, klikker du på OK nederst til høyre på siden.

BILD

3.

Avtalegnde på valgt handling, kan du i neste steg fylle inn informasjon relatert til handlingen, akkurat som du/dere pleier. Velg deretter "Tildel". Ferdig!