Se hvilke ønsker som finnes for et verktøy. - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Verktøyshåndtering - Skolon Support

Se hvilke ønsker som finnes for et verktøy.

Forfatterliste

Som skole- og organisasjonsadministrator kan du for hvert verktøy se om det er noen ønsker om dette verktøyet og hvem som har ønsket det.

1. Klikk på et verktøy for å gå inn i det.

1. Klikk på "Ønsker" som du finner litt lenger ned i høyremenyen.

1. I popup-vinduet som åpnes, ser du hvilke brukere som har ønsket dette verktøyet.