Mine innstillinger - juster brukernes innstillinger - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innstillinger for skolen - Skolon Support

Mine innstillinger - juster brukernes innstillinger

Forfatterliste

Mine innstillinger - juster brukernes innstillinger

BILD

I Skolon kan du som administrator konfigurere innstillinger knyttet til brukernes personlige preferanser.

Gå til Skoleadministrasjon, forsikre deg om at du er på oversikten for en spesifikk skole hvis du vil gjøre innstillinger der, eller oversikten for hovedorganisasjonen hvis du er organisasjonsadministrator og vil gjøre innstillinger for alle skoler. Velg deretter "Mine innstillinger", som er markert på bildet ovenfor.

Slik ser det ut når du har klikket på innstillingene på skolenivå:

Her kan du først velge om skolen skal bruke organisasjonens innstillinger eller avvike fra dem.

De tilgjengelige valgene handler om at:

• Brukere kan endre sine egne innstillinger (som de får tilgang til via "Min samling").

• Brukere kan tilbakestille sitt passord (dette er bare relevant hvis du ikke har koblet til en eksisterende digital identitet, for eksempel Google eller Skolfederation).

• Brukere kan selv administrere sin samling, for eksempel endre plasseringen av ikoner.

Vi anbefaler at alternativet "Min samling" er tillatt, slik at lærere selv kan hente gratis materiale fra biblioteket og bruke det selv eller sammen med elevene.

Tips: Hvis du vil ha mer informasjon om innstillingene, kan du holde musepekeren over symbolet med spørsmålstegnet for å få mer informasjon.