Logg inn på Skolons iOS-app - Kunnskapsbase / Kom i gang med Skolon / Skolon for iOS - Skolon Support

Logg inn på Skolons iOS-app

Forfatterliste

Slik logger du inn på Skolons iOS-app. For å logge inn må skolen din være tilknyttet Skolon, og du må ha en personlig konto. Hvis du ikke har en Skolon-konto og ønsker å komme i gang, finner du mer informasjon på denne siden.

1. Åpne Skolon-appen på iPhone eller iPad-enheten din. Du vil bli møtt med følgende skjerm.

2. Klikk på 'Logg inn med Feide. Hvis du ønsker å logge inn med Skolon Pass, trykk på knappen nederst og skann kortet ditt.

3. Når du har logget inn, havner du i din samling der du får tilgang til alle skoleverktøy som er tilgjengelige spesifikt for deg!

I følgende artikkel kan du lese mer om hvordan Skolons iOS-app fungerer.