Last opp en egen logo av din skole eller kommune - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innstillinger for skolen - Skolon Support

Last opp en egen logo av din skole eller kommune

Forfatterliste

Last opp en egen logo av din skole eller kommune

Du som administrator kan velge å laste opp en logo av kommunen eller skolen din. Dette vil være synlig for alle brukere i hovedmenyen.
Slik gjør du det:

1. Logg inn i Skolon og klikk på ikonet for Skoleadmin i din samling.

2. Når du er inne i Skoleadmin klikker du på tilpass

3. Ved siden av teksten "Skolens logotype" finnes det en pil, klikk på den for å laste opp et bilde/logo.

4. Du kan laste opp filen på to ulike måter:
a) Klikk på knappen velg fil og let opp filen du ønsker å laste opp.
b) Dra inn din fil og slipp den på området hvor pilen peker i bildeteksten.

5. Her vil du få opp bilde du har valgt. Det beste bilde er i en firkantet format fra begynnelsen av, for eksempel 256x256. Den svarte tynne ruten viser hvordan ditt bilde passer inn i malen for logoer. Om den ikke skulle passe kan du klikke på knappene med plus- og minustegn for å forstørre eller forminske bildet innenfor rammen. Når du synes det er ferdig, klikker du bare på lagre.

6. Om logoen ikke vises med en gang i hovedmenyen kan du prøve å oppdatere siden, så skal det være riktig. Ferdig!