Last opp DBA-avtalen - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Datavisualisering / Personvern - Skolon Support

Last opp DBA-avtalen

Forfatterliste

For kunder med Skolon Total-lisens kan organisasjonsadministratøren laste opp DBA-avtaler for leverandørene som er oppført i Datavisualiseringen.

Dette gjøres på følgende måte:

Start Skolon Datavisualisering fra 'Min samling'.

Klikk på ikonet for personvern

Klikk på raden for den leverandøren du ønsker å laste opp PUB-avtalen for

Under overskriften Personvernbiträdesavtale (DBA-avtale), klikk på ikonet for 'Last opp avtale'

Velg filen og klikk på 'Åpne'. Filen lastes opp.

Du kan laste ned filen igjen ved å klikke på filnavnet.

For å fjerne den opplastede avtalen, klikk på ikonet med søppelkassen.

For de leverandørene der du har lastet opp DBA-avtaler, indikeres dette med en farget dokumentikon helt til høyre på leverandørens rad i leverandøroversikten.