Kom i gang-guide for administratorer - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Introduksjon - Skolon Support

Kom i gang-guide for administratorer

Forfatterliste

Som administrator kan du få en guide gjennom Skolons funksjoner direkte i Skoleadmin. Når du logger inn første gangen dukker følgende introduksjon opp. Bare klikk på Fortsett så blir du guidet gjennom de viktigste funksjonene i Skolon.

Dersom du ikke går gjennom hele guiden i en sitting ser du Admin-guide ikonet nede i venstre hjørnet der du ser hvor mange avsnitt du har igjen å gå gjennom.

Du kan starte guiden når du vil gjennom å klikke på ikonet og velge avsnitt for å fortsette den guidede gjennomgangen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse