Installer Skolons iOS-app via MDM-systemet - Kunnskapsbase / Kom i gang med Skolon / Skolon for iOS - Skolon Support

Installer Skolons iOS-app via MDM-systemet

Forfatterliste

For å distribuere Skolons iOS-app må du først laste ned lisenser til ditt MDM-system. De fleste kommuner bruker Apple School Manager (ASM) for å gjøre dette. Du kan selvfølgelig også laste ned lisenser fra Volume Purchase Program (VPP) hvis hovedorganisasjonen din ennå ikke har migrert til lisensadministrasjon via ASM.

1. Søk etter Skolon under "Apps and Books"

2. Last ned det antallet lisenser du trenger. ASM kaller det "Kjøp lisenser", selv om de er gratis.

3. Innen noen få minutter vil lisensene vises i MDM-systemet ditt, og du kan distribuere dem som du gjør med andre apper.

Eksempler på MDM-systemer som ofte brukes inkluderer AirWatch, Lightspeed, Cisco Meraki og Jamf.