Innstillinger for innkjøpsrettigheter - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innkjøp via Skolon - Skolon Support

Innstillinger for innkjøpsrettigheter

Forfatterliste

Standardinnstillingen i Skolon er at både lærere og administratorer kan gjøre bestillinger fra biblioteket. Som budsjettadministrator på organisasjons- eller skolenivå kan du angi om det kreves innkjøpsrettigheter for å foreta et kjøp. Når funksjonen er aktivert kan ikke lenger alle brukere foreta kjøp fra biblioteket, men kun de som er tildelt innkjøperett.
Du kan angi om det skal kreves innkjøpsrettigheter for henholdsvis skoleadministratorer og lærere.
Klikk på Innkjøp og deretter Innkjøpsrettigheter. Du kan deretter angi hva som kreves for hver brukerkategori. om innkjøpsrettigheter.
MERK FØLGENDE! Hvis du spesifiserer at innkjøpsrettigheter kreves for skoleadministratorer, vil det også kreves automatisk for lærere.

Som budsjettadministrator på skolenivå kan du også velge å bruke organisasjonens innstillinger for innkjøpsrettigheter.Hvis du har valgt å bruke

innkjøpsrettigheter, finner du instruksjoner om hvordan du oppretter dem her: Opprette innkjøpsrettigheter for brukere.