Hvordan fjerne personopplysninger fra Skolon - Kunnskapsbase / Kom i gang med Skolon / Mine innstillinger - Skolon Support

Hvordan fjerne personopplysninger fra Skolon

Forfatterliste

I denne artikkelen vil vi beskrive hvordan du kan fjerne personopplysninger i Skolon.

I Skolon lagres det noen personopplysninger om deg som bruker, disse opplysningene er blant annet brukernavn, fornavn og etternavn.

Dersom du ønsker å se hvilken informasjon som er lagret om nettopp deg, kan du finne den under “Mine Innstillinger” i din samling.

Dersom du ønsker at dine personopplysninger skal fjernes fra Skolons servere, tar du kontakt med en av dine skoleadministratorer. Dette kan være en rektor, IKT-ansvarlig eller en kontaktlærer.

Etter du har kontaktet skoleadministrator tar han/hun kontakt med Skolons support (support@skolon.com), og vi vil fjerne den etterspurte informasjonen.