Hvordan aktivere Skolon Teams-app i menyraden - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innstillinger for skolen - Skolon Support

Hvordan aktivere Skolon Teams-app i menyraden

Forfatterliste

I denne artikkelen viser vi hvordan du som administrator kan aktivere Skolons Teams-app i menyraden.

Velg "Teams apps" i menyen til venstre - så velger du "Manage apps". Her vil alle appene som finnes tilgjengelig i tenanten dukke opp. Her kan du også tillate eller blokkere apper i Microsoft Teams.

Videre trykker du på Setup policies, her kan du sette opp policy for hvilke brukere som skal ha appen for denne skolen. Du velger hvilken gruppe du ønsker, og trykker på "Add apps"

Her søker du etter Skolon. Deretter kan du tildele appen.

Policies installeres i dag på brukernivå.

Script behøves for å installere policies.