Finne frem til Skoleadmin - håndtere skolens innstillinger - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innstillinger for skolen - Skolon Support

Finne frem til Skoleadmin - håndtere skolens innstillinger

Forfatterliste

Finne frem til Skoleadmin - håndtere skolens innstillinger

Du som er administrator i Skolon får tilgang til skoleadmin - hvor det er mulig å håndtere skolens Skolon, som for eksempel brukere, lisenser, innstillinger osv.

Du ser at du har en administrator konto ved å:

Klikk på ditt profilbilde oppe i hovedmenyen. Du vil bli sendt til “mine innstillinger” - her vil du finne informasjon om hvilken skole du tilhører og hvilken tittel du innehar.

- Du har ikonet for skoleadmin innlagt automatisk i din samling. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på ikonet, så kommer du til skolens Skolon-innstillinger hvor du kan håndtere brukere og lisenser.

Når du har klikket på ikonet for skoleadmin vil det åpnes et nytt vindu og du vil se dette:

Dette er Skolon Skoleadmin - her kan administratorer for Skolon håndtere skolens konto, innstillinger, brukere og lisenser.

På startsiden/oversikten for skoleadmin ser du noen tall som viser hvor mange brukere, grupper og verktøy dere har tilgjengelig på deres skole. På venstre side har du en meny for å kunne håndtere de ulike delene i Skolon - hold musepilen over de respektive ikonene, så ser du hva ikonene betyr. Klikk på det ikonet du vil komme til.