Finn Skolon datavisualisering - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Datavisualisering - Skolon Support

Finn Skolon datavisualisering

Forfatterliste

Den nye personvernforordningen, GDPR, medfører et økt ansvar for sikkerhet for svenske skoler og kommuner når det gjelder håndtering av brukerdata.

Skolons unike funksjoner gir muligheten til å kontrollere all brukerdata i digitale skoleverktøy - på en helt ny måte.

Hvis du er administrator i Skolon og skolen eller kommunen din har aktivert Skolon datavisualiseringsverktøyet, vil du enkelt se dette ved å ha en ikon i samlingen din som heter "Datavisualisering". Det er i dette verktøyet du har muligheten til å håndtere brukerdata i deres digitale skoleverktøy i Skolon, for eksempel å se hvilke verktøy som har hvilke data, stoppe og slette data, samt få ut rapporter.

Klikk på ikonet for "Datavisualisering", og du vil få tilgang til funksjonene med bare ett klikk!