Faktureringsinformasjon - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Innkjøp via Skolon - Skolon Support

Faktureringsinformasjon

Forfatterliste

OBS! Denne artikkelen er gyldig for organisasjonsadministratorer.

På startsiden i skoleadministrasjonsverktøyet (Innstillinger), finner du på øverste nivå (kommune/skoleeier) overskriften Faktureringsinformasjon. Klikk på denne.

Under den vises den faktureringsinformasjonen som gjelder for organisasjonen. OBS! Disse må fylles ut for at dere skal kunne kjøpe verktøy i Skolon.

GLN-numre angis for elektronisk fakturering.

I mva-feltet angir du mva-nummeret. Når all relevant informasjon er fylt ut, klikker du på Lagre.