Datavisualisering - DBA-rapport - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Datavisualisering / Personvern - Skolon Support

Datavisualisering - DBA-rapport

Forfatterliste

Registrering og rapportering av databehandleravtaler.

I denne visningen har du som organisasjonsadministrator muligheten til å se hvilke leverandører din hovedmann bruker verktøy fra. Du kan se antall verktøy som brukes fra hver leverandør, samt antall brukere som har brukt verktøyet.

I den siste kolonnen kan du markere om din hovedmann har inngått en DBA-avtale med den aktuelle leverandøren eller ikke. Trykk på tabellraden for å registrere om en avtale er signert.

Skolons DBA-rapportfunksjon samler informasjon om antall leverandører som brukes og hvor mange som ennå ikke har inngått en DBA-avtale.

Vær oppmerksom på at å markere et avtale som signert i funksjonen ikke på noen måte er juridisk bindende. Funksjonen er kun ment for at du som hovedmann skal kunne registrere hvilke leverandører dere har inngått avtaler med