Hopp over til hovedinnhold

Aktivere pseudonymisering - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Datavisualisering - Skolon Support

Aktivere pseudonymisering

Forfatterliste

Når man velger å pseudonymisere dataen som sendes til leverandøren, som eksempelet under, skapes Skolons pseudonymiseringsmodul fiktive navn og e-postadresser for elevene og lærerne, og de fiktive navnene på klasser og grupper. Hvilke pseudonymer som skapes for elevene kan lærerne se i Mine klasser.

Når lærere åpner et verktøy fra en leverandør som tar imot pseudonymisert data ser de sitt pseudonym inne i verktøyet.

For å aktivere pseudonymisering av brukerdata til en leverandør gjør du som følgende:

1. Åpne  Skolon Datavisualisering.

2. Klikk på ikonet for Datasikkerhet oppe i høyre hjørnet.

3. Søk frem og klikk på den leverandøren som du vil pseudonymisere brukerdataen til.

4. Aktiver Del pseudonymisert data til leverandøren.

Til hjelp Ikke til hjelp