Vis eller skjul DBA-avtalestatus i biblioteket - Knowledgebase / Administrer Skolon / Datavisualisering / Personvern - Skolon Support

Vis eller skjul DBA-avtalestatus i biblioteket

Authors list

MERK! Denne artikkelen gjelder for organisasjonsadministratorer.

Som organisasjonsadministrator kan du i Skolons datavisualisering angi om informasjon om statusen angående PUB-avtaler for leverandører skal vises i Skolons bibliotek. Se eksempel nedenfor:

Gjør følgende for å utføre dette:

Åpne Datavisualiseringen. Klikk på knappen øverst til høyre i menyen. Deretter velger du, ved hjelp av knappen som er markert nedenfor, om denne statusen skal vises eller ikke. Som standard er denne statusen skjult.

Yes, this tcket was helpful. No, this article was unhelpful.