Slik legger du til Skolon Teams-appen i menylinjen - Knowledgebase / Integrasjoner / Microsoft Teams - Skolon Support

Slik legger du til Skolon Teams-appen i menylinjen

Authors list

BILD

I denne artikkelen vil du lære hvordan du som administrator legger til Skolon Teams-appen i Teams-menylinjen.

Velg "Teams apps" i venstremenyen, og klikk deretter på "Manage apps".

Alle apper som er tilgjengelige i Teams vises. Her kan du velge å tillate eller blokkere apper i Microsoft Teams. Søk etter Skolon, og deretter kan du tildele appen.

Därefter klickar du på "Set up policies" och konfigurerar en policy för vilka användare som ska ha appen på den aktuella skolan.

Du velger den gruppen som skal ha tilgang og klikker på "Legg til apper".

Policies installeres på brukernivå.

Script er nødvendig for å installere policies.