Lærerrommet - tilleggsfunksjon for bedre oversikt over bruken av verktøy - Knowledgebase / Funktioner i Skolon / Lærerrommet - Skolon Support

Lærerrommet - tilleggsfunksjon for bedre oversikt over bruken av verktøy

Authors list

Med funksjonen Mine Klasser, som er tilgjengelig for alle lærere og administratorer gjennom Lærerrommet, kan du få en tydelig oversikt over elevene, klassene og gruppene som er tilknyttet deg som lærerbruker. For skoler og kommuner som har betalingsversjonen Skolon Standard eller Total, er det også tilgjengelig en funksjon kalt Mina Klasser med enda smartere tilleggsfunksjonalitet. Les mer om forskjellene mellom variantene nedenfor.

Mine Klasser

Du kan se:

• Dine tilknyttede klasser og grupper, samt elevene i disse (samme som bildet over)
  • Hvilke verktøy elevene har tilgang til (samme som bildet over)
  • Hvilke elever som er aktive akkurat nå og når de sist var aktive
  • Se hvilket verktøy eleven er aktiv i akkurat nå og/eller hvilket verktøy de sist var aktive i
  • Filtrere etter verktøy og se elevers aktivitet i ditt valgte verktøy
  • Se mest besøkte dype lenker i et verktøy
  • Se statistikk om verktøy
  • Se bruken av lokale verktøy (les mer her)

Bild over: Slik ser visningen ut for alle lærere og administratorer - ikonet for Lærerrommet og Mine Klasser finner du øverst i hovedmenyen. Når du klikker på det, får du en tydelig oversikt over dine tilkoblede klasser, grupper og tilgjengelige verktøy. Hvis du klikker på en klasse eller gruppe, kan du også se hvilke elever som er i hvilken klasse/gruppe, og hvilke verktøy hver elev har tilgang til.

Bilde nedenfor: Klikk på en av dine klasser eller grupper i oversikten for å få muligheten til å se dine elevers aktivitet. Du kan se om de er aktive akkurat nå, og i så fall hvilket verktøy de bruker, eller når de sist var aktive.

Hvis du klikker deg inn på en enkeltbruker, kan du se siste aktivitet, tilknyttede klasser og grupper, samt aktivitet i deres verktøy.

Vil du vite mer om Mina Klasser og hvordan du/dere kan få tilgang til tilleggsfunksjonene?
Vi hjelper deg gjerne!
Ta gjerne kontakt med vår support her.