Lærerrommet - Lokalt verktøy - Knowledgebase / Funktioner i Skolon / Lærerrommet - Skolon Support

Lærerrommet - Lokalt verktøy

Authors list

Med funksjonen Mine Klasser, som alle lærere og administratorer har tilgang til via Lærarrummet, er det mulig å få en tydelig oversikt over elevene og klassene/gruppene som er knyttet til deg som lærerbruker.

I Mine Klasser kan du som lærer se hvor mange åpninger elevene har på de lokale verktøyene som finnes i din samling.

I visningen der du ser hvilke klasser og grupper du er knyttet til, og hvilke verktøy elevene har tilgang til, er de lokale verktøyene markert med et lite symbol i det venstre hjørnet.

Et lokalt verktøy blir markert med dette symbolet.

Hvis du klikker på et lokalt verktøy, kan du i neste visning se...

• Hvor mange elever som har brukt verktøyet
  • Hvor mange ganger verktøyet er åpnet totalt
  • Hvor mange ganger verktøyet er åpnet per elev

Med filterfunksjonen kan du også endre datointervallet og velge hvilke brukere som skal vises i listen.