Lærerrommet - en oversikt over elevene dine - Knowledgebase / Funktioner i Skolon / Lærerrommet - Skolon Support

Lærerrommet - en oversikt over elevene dine

Authors list

Med funksjonen Mine Klasser, som er tilgjengelig for alle lærere og administratorer via Lærerrommet, er det mulig å få en tydelig oversikt over elevene og klassene/gruppene som er tilknyttet deg som lærerbruker. For skoler og kommuner som har betalversjonen Skolon Standard eller Total, finnes det også funksjonen Mine Klasser med enda smartere tilleggsfunksjonalitet. Du kan lese mer om Mine Klasser  her.

Mine Klasser

Du kan se:

- Dine tilkoblede klasser og grupper, samt elevene i disse

- Hvilke verktøy elevene har tilgang til

Bilde over: Slik ser visningen ut for alle lærere og administratorer - ikonet for Lærerrommet med Mine Klasser finner du øverst i hovedmenyen. Når du klikker på det, får du en tydelig oversikt over dine tilkoblede klasser, grupper og tilgjengelige verktøy. Hvis du klikker på en klasse eller gruppe, kan du også se hvilke elever som er i hver klasse/gruppe og hvilke verktøy hver elev har tilgang til.