Gå till huvudinnehåll

Finner ikke verktøyet mitt i Skolon - Kunskapsbas / Vanlige spørsmål - Skolon Support

Finner ikke verktøyet mitt i Skolon

Författarlista

Hvis du mangler et verktøy i "Min samling" som du vet at du burde ha, kan det være på grunn av to forskjellige årsaker.

1. Du har en lisens for verktøyet, men det er innstilt til å ikke vises. Les mer om hvordan du velger å vise skjulte verktøy i følgende artikkel.

2. Du har ikke blitt tildelt en lisens for verktøyet. Bare verktøy som du har blitt tildelt en lisens for, vil vises i samlingen din. Kontakt Skolon-administratoren din, som kan hjelpe deg med lisensallokeringen.

Hvis du ikke vet hvem Skolon-administratoren er på skolen din, er du velkommen til å kontakte oss via følgende kontaktskjema.

Ja, denna artikel var till hjälp. Nej, denna artikel var inte till någon hjälp.