Gå till huvudinnehåll

Brukeren mangler i Skolon - Kunskapsbas / Vanlige spørsmål - Skolon Support

Brukeren mangler i Skolon

Författarlista

Oi! Har du nettopp prøvd å logge inn på Skolon, men fått nedan feilmelding?

Årsaken er at Skolon ikke klarer å finne en brukerkonto til deg hos oss.

De vanligste årsakene til at vi ikke finner en konto er vanligvis:

1. at brukerkontoet ikke eksisterer i Skolon i det hele tatt
  2. at e-postadressen eller annen verdi som brukes for innlogging ikke stemmer overens mellom skolens innloggingssystem og det som finnes i Skolon.

Hvordan løser jeg problemet?

Hvis du er en elev...
Kontakt læreren din eller en administrator på skolen din og informer dem om at du ikke kan logge inn på Skolon.

Hvis du er lærer eller annet personale på en skole...
Kontakt en administrator på skolen din eller en administrator for hele kommunen/eieren og informer dem om at du ikke kan logge inn på Skolon.

Hvis du ikke vet hvem som er administratør på skolen din, kan du selvfølgelig kontakte oss, så hjelper vi deg videre!

Ja, denna artikel var till hjälp. Nej, denna artikel var inte till någon hjälp.