Se et sammendrag av etterspurte verktøy - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Verktøyshåndtering - Skolon Support

Se et sammendrag av etterspurte verktøy

Forfatterliste

Som organisasjonsadministrator kan du se et sammendrag over hvilke verktøy som etterspørres i organisasjonen.

I biblioteket, klikk på knappen Ønsker (OBS! du må ha lagt inn et eget ønske på et eller annet verktøy for at knappen skal være aktiv for øyeblikket).

Via fanene kan du velge å se dine egne ønsker og de ønskene som har kommet inn fra organisasjonen.

Under Skoleeierens ønsker ser du en liste på de ønskede verktøyene, hvor mange ønsker som har kommet inn, hvor mange demobrukere av verktøyet som finnes samt en lenke til verktøyets side i biblioteket.

Klikk på et verktøys rad for å se hvilke brukere som ønsker verktøyet.