Prøv demoversjoner av verktøy i biblioteket - Kunnskapsbase / Kom i gang med Skolon / Kom i gang - Skolon Support

Prøv demoversjoner av verktøy i biblioteket

Forfatterliste

Vil du teste et av verktøyene i Skolon? Flere verktøy i biblioteket kan man prøve gjennom demoversjoner. Du ser allerede i bibliotekets oversikt hvilke verktøy som har en demoversjon tilgjengelig.

1. Klikk på ikonet for biblioteket oppe i hovedmenyen (ikonet med fire firkanter).

2. Verktøyene du kan starte som demo har en Test-knapp.

3. Om du vil starte en demo direkte klikker du på knappen og velger siden om du vil starte demoen Bare for deg selv eller for en eller flere klasser og grupper. Klikk siden på Start demo.

Etter at du har valgt å starte en demoversjon finner du verktøyet i din samling, akkurat som alle dine andre verktøy.