Logg inn på Skolon - Kunnskapsbase / Vanlige spørsmål - Skolon Support

Logg inn på Skolon

Forfatterliste

Slik logger du inn på Skolon. For å logge inn må skolen din være tilknyttet Skolon, og du må ha en personlig konto.

Hvis du ikke har en Skolon-konto og ønsker å komme i gang, finner du mer informasjon på denne siden.

1. Åpne Skolon på enheten din. Du vil bli møtt med følgende skjerm.

1. Klikk på 'Logg inn med Feide. Hvis du ønsker å logge inn med Skolon Pass, trykk på knappen nederst og skann kortet ditt.

2. Når du har logget inn, havner du i din samling der du får tilgang til alle skoleverktøy som er tilgjengelige spesifikt for deg!