Legg til verktøy i Min samling - Kunnskapsbase / Funktioner i Skolon / Min samling - Skolon Support

Legg til verktøy i Min samling

Forfatterliste

Verktøy som du har valgt å fjerne fra "Min samling" eller som administratoren har valgt å ikke legge til i samlingen din, finner du via knappen "Innhold" øverst til høyre på siden "Min samling".

Hvis du ønsker å legge til noen av disse verktøyene, klikker du på knappen.

Verktøyene du kan legge til er delt inn i kategoriene "Verktøy" og "Lokale verktøy", og det kan også være "Widgets". Disse har hver sin fane i den åpnede dialogboksen. Kategorien "Verktøy" inneholder verktøy som er integrert i Skolon, og som du har en lisens for.

Du kan bla gjennom eller søke etter verktøy, og når du har funnet det ønskede verktøyet, kan du krysse av i boksen ved siden av verktøyet, eller verktøyene, du ønsker å vise i "Min samling" og klikke på "Legg til".

Kategorien "Lokale verktøy" inneholder verktøy som er lagt til i Skolon av din skole eller hovedmannens administrator. Les mer om "Lokale verktøy" her.

På samme måte kan du bla gjennom eller søke etter ønsket verktøy. Når du har funnet det riktige, kryss av i boksen ved siden av verktøyet eller verktøyene du ønsker å vise i "Min samling" og klikk på "Legg til".

Også kategorien "Widgets" fungerer på nøyaktig samme måte.