Legg til og administrer gratis verktøy - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Verktøyshåndtering - Skolon Support

Legg til og administrer gratis verktøy

Forfatterliste

Som skoleadministrator kan du legge til gratis verktøy for skolens brukere.

Åpne Skoladmin-verktøyet. Klikk på Verktøy, deretter Verktøyadministrasjon. Klikk på Legg til og velg Gratis verktøy. Biblioteket åpnes med filteret for gratis verktøy aktivert. Søk eller bla gjennom verktøyet du vil legge til.

Klikk på Legg til og deretter på Administrer verktøyet i Skoladmin.

Merk de klassene/gruppene eller enkelte brukere som skal ha tilgang til verktøyet, og klikk på legg til-ikonet. Du kan også legge til verktøyet for hele skolen om ønskelig.

For å fjerne tildelingen av verktøyet, merk den klassen/gruppen eller brukeren som ikke lenger skal ha tilgang, og klikk på tilbakekall-ikonet.

For å fjerne et kostnadsfritt verktøy fra skolen, må det ikke være tildelt til noen brukere. Fjern tildelingen for alle brukere, og informasjonsvinduet skal vise at 0 brukere har verktøyet i Min samling. Klikk deretter på Fjern.

Lærere og elever kan legge til kostnadsfrie verktøy fra Biblioteket (hvis de har tilgang til det). Du finner informasjon om dette her: https://support.skolon.com/sv/kb/articles/l-gg-till-kostnadsfria-verktyg