Kom-i-gang guide for administratorer - Kunnskapsbase / Kom i gang med Skolon / Kom i gang - Skolon Support

Kom-i-gang guide for administratorer

Forfatterliste

Som administrator kan du få veiledning gjennom Skolons funksjoner direkte fra Skoladmin-verktøyet. Når du går inn i Skoladmin-verktøyet første gang, vil følgende introduksjon dukke opp. Bare klikk på Fortsett, så vil du bli veiledet gjennom de viktigste administratorfunksjonene i Skolon.

Hvis du ikke går gjennom hele guiden på én gang, vil du se "Kom-i-gang" -ikonet nede i venstre hjørne, der du kan se hvor mange avsnitt du har igjen å gå gjennom.

Du kan gjenoppta veiledningen når som helst ved å klikke på ikonet og velge avsnitt for å fortsette den guidede turen.