Intro: Dette er Skolon Store - Kunnskapsbase / Funktioner i Skolon / Innkjøp via Skolon - Skolon Support

Intro: Dette er Skolon Store

Forfatterliste

Skolon Store gjør det mulig for skoler og skoleeiere å kjøpe digitale verktøy direkte fra biblioteket i Skolon.

Alle produktene som finnes i biblioteket kan kjøpes og leveres via plattformen direkte til brukere, klasser og grupper. Så snart kjøpet er fullført, opprettes det lisenser i Skolon, og produktet som kjøpes blir tilgjengelig som et verktøy under "Min samling" for utvalgte brukere, og verktøyet kan brukes med ett klikk.

Skolon Store er rolle- og rettighetsdrevet, akkurat som alle andre deler av systemet. For å kunne gjennomføre et kjøp i Skolon må du:

1. Være administrator i Skolon

2. Være knyttet til en aktiv innkjøpsrettighet.

I denne delen, Skolon Store, finner du mer informasjon om hvordan du går videre og gjennomfører kjøp i Skolon.

Hvis du er organisasjons- og/eller budsjettadministrator og vil vite hvordan du setter opp Skolon Store for din organisasjon eller skole – les mer under Administrere Skolon > Skolon Store