Brukere, antall, klasse- og gruppetilhørighe - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Håndtere brukere - Skolon Support

Brukere, antall, klasse- og gruppetilhørighe

Forfatterliste

For å få et raskt overblikk over antall brukere, klasser/grupper og verktøy på din skole gjør du følgende.

Klikk på Skoleadmin-ikonet i Min samling. Du finner antall brukere, klasser og grupper på din skole direkte på startsiden i Skoleadmin-verktøyet. Observer at antallet verktøy stemmer med det totale antallet verktøy og inkluderer lokale verktøy samt innebygde systemverktøy, som f.eks Skoleadmin.

Medlemmer i klasser/grupper

Om du vil kontrollere hvor mange og hvilke brukere som inngår i en klasse eller gruppe. Klikk på Brukere og siden på Grupper. Klikk deretter på klassebetegnelsen. Du kan søke etter klasser og grupper eller bla deg frem via Neste side. Øverst på siden vises Klasser og om du scroller ned på siden finner du Grupper på tilsvarende måte.

Når du klikker på klasse/gruppe betegnelsen vises en liste over elever og lærere knyttet til denne klassen/gruppen.

Brukeres gruppetilhørighet

For å se hvilke grupper en bruker er knyttet til, klikk på Brukere deretter Brukere og velg om du vil se elever eller lærere, bla nedover eller søk frem den brukeren du vil se. Klikk siden på den doble nedoverpilen til høyre for navnet.

Klikk siden på teksten Brukerens grupper - klasser og grupper vil nå vises.