Abonnement - Kunnskapsbase / Funktioner i Skolon / Innkjøp via Skolon - Skolon Support

Abonnement

Forfatterliste

Under overskriften Abonnement finner du informasjon om eksisterende lisenser med automatisk fornyelse.

OBS! Håndtering av samtlige av organisasjonens abonnement kan gjøres av organisasjonsadministrator på organisasjonsnivå, og en individuell skoles abonnement kan administreres på skolenivå av respektiv skoleadmin.

Listen viser abonnement som finnes tilgjengelige for den aktuelle skoleeieren/skolen. Øverst finner du en oversikt over antall abonnement, antall lisenser knyttet til abonnementene og deres totale verdi. Under finner du abonnement som kan sorteres etter fornyelsesdato (1) og pris (2).

Du kan søke etter en bestemt leverandør eller et bestemt verktøy samt filtrere listen ut fra leverandør og fornyelsesdato.

Hvis du ønsker mer informasjon om ett bestemt abonnement, klikker du på den tilhørende raden.

Her kan du se hva som gjelder for det nåværende abonnementet, og du kan også velge å avslutte det. Oppsigelsestiden er i de fleste tilfeller 90 dager, men kortere perioder kan også forekomme. Hvis du vil avslutte et abonnement, klikker du på Avslutt abonnement.

Det vises et popup-vindu med informasjon og mulighet for å bekrefte at du vil avslutte abonnementet. Klikk på Avslutt abonnement.

Hvis du senere angrer deg og vil gjenoppta abonnementet, kan du gjøre det frem til lisensene utløper. Klikk på Gjenoppta abonnement.

Et popup-vindu med informasjon åpnes, og du kan bekrefte at du vil gjenoppta abonnementet. Klikk på Gjenoppta abonnement.